Sikeres csíki szereplés

Fundatán táncoltak

132

Nagyon jó eredményekkel tértek haza a Fundatán tartott La Passion-kupáról a csíkszeredai táncosok. A Real Dance Sporttáncklub versenyzői közül két páros végzett dobogós helyen, de egyéniben is született egy csíki bronzérem. A Szabó Tamás és Silló Csenge alkotta páros öt számban végzett a dobogón, ebből háromszor győzelmet ünnepelhettek.

Négy első helyezéssel tértek haza a Real Dance Sporttáncklub versenyzői a La Passion-kupáról. Az elmúlt hétvégén Fundatán tartott versenyen a Péterfi Enikő által felkészített versenytáncosok közül a 8–9 évesek kezdő kategóriában angol keringő táncban a Cantea Daniel és Sándor Dorottya páros harmadik lett, a 10–11 évesek között a Fejér Magor és Erőss Boglárka kettős a hatodik helyen zárt, míg a szóló cha-cha táncban Imre Karin Anett a harmadik, míg Kedves Tímea a negyedik lett. A 12–13 évesek E kategóriájában a Köllő Balázs és Péli Dorottya páros első lett.
Öt érmet szerzett a 12–15 évesek versenyelőkészítő kategóriájában a Szabó Tamás és Silló Csenge páros, a csíki sportolók két táncban harmadik, míg három táncban első helyen zártak.
A Real Dance Sporttáncklub versenyen való részvételt Csíkszereda Polgármesteri Hivatala támogatta.
A klub utánpótlás-nevelés céljából az elkezdődött csoportokba még várja a táncolni vágyó gyerekeket. Érdeklődni a 0740–919516-os telefonszámon lehet az időpontokról és a helyszínről.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek