2021, január 23, szombat.
custom_html_banner1

Sepsi OSK – FK Csíkszereda: Egy hét múlva karitatív labdarúgó-mérkőzésre hívnak

A szükségállapot bevezetése óta teljes mértékben leállt a sportélet az országban, így a sportszerető társadalom enélkül maradt. A sepsiszentgyörgyi és a csíkszeredai szurkolók viszont leleményesek, és a bajra gyógyírként képzeletbeli, egyben karitatív mérkőzésre hívnak.

Nem először fognak össze a szurkolók a szezon során. Nemes cél érdekében teszik

Megállt a sportélet is, ám a szurkolók igyekeznek felvenni a harcot a közös ellenséggel (ezúttal már nem ellenféllel). Karitatív, képzeletbeli akciót szerveznek. A részleteket módosítás nélkül közöljük, és mindenkit arra biztatunk, hogy vegyen részt az akcióban.

A szurkolók közleménye
Most, hogy szeretett sportágaink küzdelmeinek hirtelen vége szakadt, AZ ÉLET hív ki minket mérkőzésre, amely úgy tűnik, az utóbbi idők egyik legkeményebb megmérettetése lesz, ahol mindenkire szükség van ahhoz, hogy helytálljunk!
A csíkszeredai Lokálpatrióták, a sepsiszentgyörgyi Székely Légió foci- és kosárlabda-szurkolói, valamint a Transylvanian Fanatics közösen veszi fel a harcot a képzeletbeli ellenséggel, együtt mutatva fel erejüket. Rendkívüli helyzetek, rendkívüli megoldásokat kérnek, így megszervezzük:
Az „Első Székelyföldi Képzeletbeli Karitatív” mérkőzést 2020. április 9-én a Sepsi OSK és az FK Csíkszereda között!
A képzeletbeli összecsapás helyszíne a sepsiszentgyörgyi új stadion, amely erre a mérkőzésre helyet ad mindenkinek. A jegyek száma korlátlan, egyszerűen nem fogyhatnak el.
Belépőt lehet váltani banki átutalással a következő számlaszámon:
ASOCIAȚIA SEPSI BC FANS
RO82 RNCB 0124 1153 3497 0001
SWIFT: RNCBROBU
Az utalás megjegyzés rovatában kérjük jelezzék: „jegyár/bilete”!
A támogatói jegyek értékével szolidaritásunkat és támogatásunkat szeretnénk kifejezni a csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház, valamint a sepsiszentgyörgyi Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház munkaközösségeinek fáradhatatlan munkájukért. A begyűlt pénzösszeget nekik ajánljuk fel.
A belépők ára egységesen 15 lej, egy ember bármilyen számú belépőt vásárolhat! A jegyek egészen a mérkőzés napjáig megvásárolhatók.
Akik igénylik, azoknak virtuális jegyet is kiállítunk, csak küldjék el privát üzenetben vagy a sepsioskszurkolokoldala@gmail.com e-mail-címre az átutalási bizonylatot, mi pdf-ben visszaküldjük a belépőt.
Gyertek, bizonyítsuk be, nincs az a stadion Székelyföldön, amit nem tudnánk megtölteni! Hajrá, Székelyföld! Hajrá, székelyek!

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,347RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb