2021, január 23, szombat.
custom_html_banner1

Senki nem jelentkezett orvosigazgatónak

A menedzseri tisztségre kiírt versenyvizsgák sorozata látszik megismétlődni a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórháznál: ezúttal az orvosigazgatói és gazdasági igazgatói tisztséget nem pályázta meg senki. A versenyvizsgát újra kiírják.

Dr. Vitos Attila. Lejárt a mandátuma
Dr. Vitos Attila. Lejárt a mandátuma

Miután háromszori sikertelen próbálkozás után sikerült betölteni idén januárban a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház menedzseri tisztségét, most az orvosigazgatói, illetve gazdasági igazgatói versenyvizsga volt sikertelen: egyik tisztségre sem volt ugyanis pályázó.
– A gazdasági igazgatói állásra volt egy jelentkező, de a versenyvizsgán végül nem jelent meg, visszalépett – tájékoztatta lapunkat dr. Demeter Ferenc kórházmenedzser.
Csupán az ápolási igazgatói állásra meghirdetett vizsga volt sikeres: Vízi Mária-Melinda, aki eddig is betöltötte ezt a tisztséget, ismét pályázott és sikerrel járt.
Az eddigi orvosigazgató, dr. Vitos Attila viszont nem kívánta folytatni ezt a munkát, és nem jelentkezett a tisztségre kiírt versenyvizsgára.
– A mandátumom lejárt, és nem pályáztam újra – jelentette ki lapunknak, de mikor az okokat kezdtük firtatni, rövidre zárta a témát. – Nem kívánok erről nyilatkozni – jelentette ki.
Dr. Demeter Ferenc azt mondta, a versenyvizsgát a két tisztségre újra kiírják, várhatóan július közepére.

Forró-Erős Gyöngyi

Kapcsolódó cikkek:

14,347RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb