Segítséget kérnek

145

Agydaganattal diagnosztizált fiatal gyergyóújfalvi lány számára gyűjtenek adományokat. Sürgősen műtétre szorul, amit csak külföldön tudnak elvégezni, és nagyon sok pénzbe kerül, ezért kérik minden jóakaró segítségét.

Ferenczi Csilla
Ferenczi Csilla

A legnépszerűbb közösségi oldalon kértek segítséget rokonai, ismerősei a gyer­gyóújfalvi Ferenczi Csilla számára. A 25 éves lánynál néhány napja agytörzsi daganatot (ponto-mezencefalis) diagnosztizáltak, az orvosok közölték, sürgős beavatkozásra van szükség, amire előreláthatólag Németországban kerülhet sor. A műtét, valamint a kórházi kezelés magas költségeit a család nem tudja előteremteni, ezért együttérzést kérnek és azt, hogy ki-ki saját lehetőségeitől függően segítsen. Bármilyen összeget elfogadnak.
– Fogjunk össze egy fiatal lá­nyért, akinek az élete múlik ezen – szól a családtagok felhívása. Gyer­gyóújfaluban és a környék több településén helyeztek már el gyűjtőurnákat különböző boltokban, de továbbiak kihelyezése is folyamatban van. A lány rokonait személyesen is kereshetik azok, akik segíteni szeretnének, emellett bankon keresztül is lehet utalni. Az adományokat a Fundatia Operation Villa­ges Roumains RO97OTPV 260000848479RO01, az OTP Bank csíkszeredai fiókjában nyitott számlaszámra várják. A közösségi oldalak használóitól pedig azt kérik, juttassák el minél több emberhez a felhívást.

Lázár Hajnal

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek