Savin az FK Csíkszeredában

50

Csapatot és várost vált Savin Cãtãlin, az 1. ligát is megjárt focis az FK Csíkszeredába szerződött. Az FC Székelyudvarhelytől a megyeszékhelyi 3. ligás csapathoz igazolt védő egy évre kötelezte el magát, a védőn kívül huszonnégy focis szerepel az FK keretében.

12_fk_savin_2
Székelyudvarhelyről Csíkszeredába igazolt Savin Cătălin

Egyéves megállapodást kötött a héten az FK Csíkszereda 3. ligás labdarúgócsapatával Savin Cătălin. Az 1. és 2. ligát is megjárt védő az FC Székelyudvarhely csapatából igazolt a megyeszékhelyre. A 26 éves hátvéd korábban játszott az 1. Ligában a Concordia Chiajna, a Bukaresti Rapid és a Kolozsvári CFR színeiben, valamint a másodosztályú FC Nagybányában is. Az elmúlt idényben a tavaszi időszakot szülővárosa csapatában, az FC Székelyudvarhelynél töltötte, egy találat került a neve mellé, ezt pedig új csapatának, az FK Csíkszeredának a kapujába szerezte.
A nyár folyamán távozott az FK Csíkszereda két kapusa, Laurențiu Husar és Fogarasi Attila is, de Pataki Zalán, Teut Arthur, Sárközi Norbert és Károly Bálint is elhagyta a csapatot. Az FK U19-es gárdájából Dan Szabolcs, Szabó Géza és Nagy Norbert a felnőttekkel edz, a Puskás Akadémiától Ayrton de Oliveira, Csonka Bonifác és Boros Renátó érkezett próbajátékra. Szintén próbajátékon van a csíkiaknál Orza András, Antal Szilamér, Antal Norbert, Kovács Tihamér, illetve Nagy Barna, leigazolásukról több edzés, illetve felkészülési mérkőzést követően döntenek.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.