2021, január 20, szerda.
custom_html_banner1

Sándor Csaba Mentor-díjas

 

 

A balánbányai Sándor Csaba nép­táncoktató is a MOL Románia és A Közösségért Alapítvány idei Mentor-díjasa. A szervezők tájékoztatása szerint az elmúlt tíz év alatt összesen 101 kiváló tanár és edző részesült Mentor-díjban. A program idei kiírására 2020. december 31-ig, online lehet beküldeni a jelöléseket

A MOL Románia és A Kö­zösségért Alapítvány köz­zé­tette a 2019-es, ju­bileumi kiírás díjazottjainak névsorát, valamint meghirdette a tizenegyedik, 2020-as kiírást, amelyben az év végéig lehet jelölni kiváló oktatókat – adta hírül közleményében a nagyvállalat. Mint írják, a Mentor-díj jubileumi kiírása újdonságokkal szolgált a díjazottak és a szervezők számára egyaránt. A program létrehozása óta idén első alkalommal nyert Mentor-díjat közösen két személy, és ők a program legfiatalabb kitüntetettjei. A díjátadó eseményeket idén az ország hat különböző városában, MOL töltőállomások teraszain tartották 2020. június 7. és július 6. között. A tíz díjazott mindegyike idén is 8000 lej pénzjutalomban részesült és átvette a Mentor-trófeát, Ioan Nemțoi képzőművész alkotását.

– A MOL Románia és A Közösségért Alapítvány tíz éve díjaz olyan tanárokat és edzőket, akik odaadásukkal és tehetségükkel generációkat vezettek a siker útjára. Büszkék vagyunk, hogy immár több mint száz olyan oktatót részesíthettünk ebben a kitüntetésben, akiknek hivatástudata, elkötelezettsége és türelme példaértékű, hiszen ez a nevelésben nélkülözhetetlen. A mentorok munkájának, erényeinek elismerését a jövőben is folytatni kívánjuk, szeretnénk minél több kiváló oktatót díjazni – nyilatkozta Camelia Ene, a MOL Románia ügyvezető igazgatója.

A tizenegy díjazottat A Közösségért Alapítvány Kuratóriuma választotta ki a 2019. április–december között érkezett 229 jelölésből. Az díjazásra érdemes jelölések száma minden évben jóval meghaladja a lehetséges díjazottak számát, azonban a jelöléseket a következő években is meg lehet ismételni.

A 2019-es év további díjazottjai: Andreea Borțun filmrendező és Alexandru Ion színművész, Alexandria; Alexandru Chiculiță vívóedző, Bukarest; Aurel Dascălu tanító, Tansa, Iași; Jerebie Pál Mária Magdolna kosárlabdaedző, Brassó; Gheorghe Neagu tornaedző, Bukarest; Peteley Attila úszóedző, Marosvásárhely; Florin Șerbu fizikatanár, Eforie Sud; Mariana Suma hegedűtanár, Kolozsvár; valamint Elena Erzilia Țîmpău atlétikaedző, Mold­vahosszúmező, Szucsáva

A Közösségért Alapítvány és a MOL Románia meghirdette a Mentor-díj tizenegyedik, 2020-as kiírását. A jelöléseket online, 2020. december 31-ig lehet benyújtani a kiírásban található útmutató szerint. További részletek a www.molromania.ro és a www.pentrucomunitate.ro honlapokon.

– A Mentor-díj 2020-as kiírására július 21-ével kezdődően lehet jelölni év végéig, online, A Közösségért Alapítvány honlapján. A jelölőket, az iskolásokat és fiatalokat is arra bátorítjuk, hogy működjenek együtt, jelöljenek csoportosan, és a jelölések összeállításakor használják kreatívan a közösségi oldalakat vagy a multimédia kínálta lehetőségeket. A díjazottak kiválasztásában a zsűri leginkább a jelölésekbe foglalt részletekre és személyes beszámolókra támaszkodik – nyilatkozta András Imre, A Közösségért Alapítvány ügyvezetője.


Kapcsolódó cikkek:

14,320RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb