Rendet ígérnek

Úzvölgye

142

Várhatóan ma délutánra lesz teljes az augusztus 26-i úzvölgyi megemlékezésre induló buszok listája. A szervezők arra buzdítanak: vegyünk részt minél nagyobb létszámban, mert újabb incidenstől nem kell tartanunk.

Az EMNP kisbuszokat szervezett az augusztus 26-i, hétfői úzvölgyi megemlékezésre – közölte a párt a közösségi oldalán. Az ingyenesen biztosított szállítási lehetőséggel csak a leggyorsabbak élhetnek, mert foglalási sorrend szerint telnek be a helyek. Csíkszeredából indulók a Petőfi Sándor utca 7. szám alatti székházban vagy a 0762–248683-as telefonszámon foglalhatnak helyet, a gyergyószentmiklósiak személyesen a Szárhegyi utca 15–17. szám alatt, telefonon a 0762–248705-ös számon biztosíthatják be a helyüket, a Székelyudvarhelyről indulók pedig a Vár utca 4. szám alatt, illetve a 0266–210575-ös számon foglalhatnak.
Mint Ravasz Arnoldtól, Csík­szent­márton falumenedzserétől megtudtuk: a csíki polgármesterek ma délig közlik, hogy milyen formában tudnak szállítást biztosítani a megemlékezésre.
– Hétfőn a rendőrség, a csendőrség és a tűzoltóság megyei képviselőivel helyszíni terepszemlét tartottunk, és azt az ígéretet kaptuk, hogy biztonságban érezhetjük majd magunkat – közölte Ravasz Arnold.

Kovács Hont Imre

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek