Remekeltek a tájfutók

Románia-kupa-versenyen vettek részt

159

Comarnicban rendezték meg idén a tájfutók háromnapos Románia-kupa-megmérettetését, amelyen a Csíkszeredai VSK sportolói is részt vettek. A legjobb helyezést az 50 évesek korosztályában Csíkszereda polgármestere, Ráduly Róbert Kálmán érte el.

Comarnicban került sor a tájfutók Románia-kupájára. A háromnapos versenyt agyagos, köves, meredek terepen szervezték meg, ahol a sportolóknak nem volt könnyű dolguk. A terep nehézségeit leküzdve tájékozódásban is helyt kellett állni, hisz az sem volt mindennapi. A versenyen a hazai klubok mellett voltak moldáv, bolgár, dán, brit, hong-kongi, oroszországi és svájci tájfutók is. A VSK Csíkszereda tájfutó szakosztályát hatan képviselték. A szombati középtávú verseny világranglista (WRE) futam volt, ezen Ráduly Annamária a nők elit versenyében 5. lett, míg a férfiaknál Suciu Simion a 7., Szép Zoltán a 18. helyen zárt.
Az ifjúságiak versenyében a mindössze 13 éves Ráduly Réka a 16 évesek közt három nap után az előkelő 5. helyen végzett és ezzel felhívta a szakma figyelmét, hisz Tőkés Árpád és Gălățeanu Lucian válogatott edzők behívták a válogatott edzőtáborába, és esélye van részt venni a bulgáriai ifjúsági Európa-bajnokságon.
Románia-kupa-eredmények: 16 éves lányok: 5. hely Ráduly Réka; női elit: 4. hely Ráduly Annamária; férfi elit: 6. hely Su­ciu Simion; 50 éves korosztály férfiak: 3. hely Ráduly Róbert Kálmán.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek