Rekordot döntött az SZKC

45

Nagyszerű rekordot állított be a Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabdacsapata a hétvégén, miután legyőzték a Dunărea Călăraşi-t idegenben. A Vlad Caba által felkészített alakulat sorozatban nyolcadik bajnoki győzelmét húzta be, ami klubrekordnak számít.

Szombaton a Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabdacsapata idegenben, a Dunărea Călărași otthonában lépett pályára, ahol kiváló kézilabdát mutattak be a fiúk, és 31–22-re nyertek. A pontok mellett annak is lehetett örvendeni, hogy ez volt az együttes nyolcadik diadala zsinórban a bajnokságban.
A klub fennállása óta ennyi nyert mérkőzést nem tudott összehozni egyhuzamban. A statisztika szerint többször volt olyan sorozat egy idényben, hogy hat összecsapást nyertek zsinórban, de a mostani abszolút rekord. Igaz, hogy egy hasonló menetelés, de akkor két különböző évadban: a 2012/13-as végén és a 2013/14-es elején is nyolc diadalt halmoztak fel.
Az SZKC legutóbb 2015 október 25-én szenvedett vereséget az élvonalban, akkor hazai környezetben a Bukaresti CSM-től kapott ki 28–27-re. Azóta viszont csak a győzelem ízét kóstolgatták. Ez némi gyógyírt jelenthet a fájó kupabúcsúra.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.