Régenbe látogat az FK

65

Nehéz mérkőzés elé néz az FK Csíkszereda harmadik ligás labdarúgócsapata, amely ma délután az ötös csoport második helyén tanyázó Szászrégeni Lendület vendége lesz. Az FK az ősszel hazai pályán kétgólos vereséget szenvedett, ám az idén februárban felkészülési meccsen lenullázta soros ellenfelét. A Székelyudvarhelyi FC szabadnapos lesz, hivatalból kap három pontot.

Idegenbeli kiszállás van napirenden az FK Csíkszereda harmadik ligás labdarúgócsapatánál ma délután, ugyanis a Lengyel Roland–Kurkó Attila edzőpáros által vezényelt csíkiak a tabella második helyét elfoglaló Szászrégeni Lendülethez látogatnak.
A régeni alakulat az egyik nem várt meglepetéscsapata az idei kiírásban. A máskor bukdácsoló alakulat az idénre nagyon jól összeállt és sokáig vezették is a bajnokságot. Mostanra viszont négypontos hátrányba kerültek a Nagyváradi Luceafărullal szemben köszönhetően a gyengébb tavaszi teljesítménynek.
Az FK is hullámvasútra ült tavasszal. Verhető ellenfelektől szenvedtek vereségeket és a győzelmek sem úgy jöttek, ahogy kellett volna. A játék a legutóbbi fordulóban feljavult a Zilah ellen, és meg is lett az első hazai siker tavasszal. Ezt kellene folytatni ma is Régenben.
Az odavágón Szászrégen 2–0-s győzelmet aratott Csíkszeredában, amiért szeretnének visszavágni a csíkiak. Erre alapot adhat az is, hogy februárban az egymás elleni felkészülési meccsen az FK kiütéses 4–0-s sikert könyvelhetett el.
A Székelyudvarhelyi FC hazai pályán kellett volna pályára lépjen az Almásbalázsházi Luceafărul ellen, ám a Szilágy megyei csapat a tavaszi rajt előtt visszalépett a pontvadászattól. Így a találkozót játék nélkül 3–0 arányban az SZFC nyeri.

HN-összeállítás

Kőkeményen meg kell küzdeni az FK-nak a pontszerzésért Fotó: Halmágyi Zsolt Date: 9/25/2015, Time: 17:06, 45
Kőkeményen meg kell küzdeni az FK-nak a pontszerzésért Fotó: Halmágyi Zsolt
Date: 9/25/2015, Time: 17:06, 45
Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.