Rászoruló családoknak gyűjtenek

Jótékonysági gálaműsor Csíkszeredában

84

A csíkszeredai Jó Arcok együttes tagjai a Tegyünk Egymásért Egyesülettel karöltve idén is karácsonyi jótékonysági koncertet szerveznek Csíkszeredában. December 14-én, jövő pénteken több mint húsz fellépő és ünnepi hangulat várja az adakozni vágyókat a Szakszervezetek Művelődési Házában.

Idén is jótékonysági koncertet szervez Csíkszeredában a Tegyünk Egymásért Egyesület és a Jó Arcok együttes. A jövő pénteken 18 órakor kezdődő rendezvényhez húsz fellépő csatlakozott, így az est házigazdája mellett többek között Ioni Eduárd és Renáta, a Slágerebbje csapata, a kovásznai Sicton Együttes, Ágoston Edina, és az Allegra Barokk Zenekar is fellép.
András Ervin szervező lapunk érdeklődésére elmondta: 15 lej értékben vásárolhatnak támogató jegyeket, de egyéb adományokat is felajánlhatnak.
– A koncert előtt egy órával várjuk mindazok, akik tanszereket, ruhaneműket, játékokat, tartósélelmiszert, esetleg könyveket ajánlanának fel a rászorulóknak. Célunk a Hargita megyei, nehéz sorban élő családok megsegítése – számolt be András Ervin, akitől azt is megtudtuk, hogy karácsonyfa-felajánlást is várnak.
Mivel a szervezők nem tudják kivitelezni a fenyőfa megvásárlását, így az adakozókra számítanak e téren is. A tervek szerint egy jelen lévő rászoruló családnak sorsolnák ki a felajánlott karácsonyfát.
– Több helyi, rászoruló családot is meghívunk a rendezvényre, és nekik szeretnénk örömet szerezni. Tavaly körülbelül 1000 lejt sikerült gyűjtenünk, ezen kívül számos adomány is érkezett hozzánk, és bízunk abban, hogy idén is sikere lesz a jótékonysági koncertünknek – közölte a szervező, akitől azt is megtudtuk, hogy 200 családot ajándékoztak meg az elmúlt évben.

Keresztes Bea

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek