Rangadót veszített a Sportklub

31

A jégkorong Erste Liga hétfői napján csupán egy mérkőzést rendeztek, amelyen a sorozat másodikja, a Ferencváros, a listavezető Csíkszeredai Sportklubot fogadta. A hazaiak jobb helyzetkihasználásának köszönhetően otthon tartották a három pontot, és a vesztett pontok tekintetében megelőzték a csíki csapatot.

Presztízs rangadót rendeztek hétfő késő este a jégkorong Erste Ligában, ahol a második helyen álló Ferencváros a listavezető Csíkszeredai Sportklubot fogadta. A meccset megelőzően a kék-fehérek előnye a táblázat élén nyolc pont volt a két meccsel kevesebbet letudó zöld-fehérekkel szemben.
A találkozó első harmada igencsak jó tempót hozott, és hiába játszott sokkal veszélyesebben a vendégalakulat, a vezetést mégis a hazaiak szerezték meg, hogy majd a második harmad elején még egy lapáttal rátegyenek, kettőre növelve az előnyt. A Sportklub nem igazán tudott újítani, és még egy emberelőnyös helyzetet követően betaláltak. Az utolsó felvonásra ugyan még volt ereje bőven a Sportklubnak, de rendre túlcifrázták a helyzeteket, és az egyszerű megoldás helyett a legbonyolultabbat választották, aminek köszönhetően a szépítő találat sem jött össze.
A Ferencváros zsinórban 12. győzelmét aratta, és a vesztett pontok tekintetében megelőzte a Sportklubot. A kék-fehéreknek viszont nagyon nehéz dolguk lesz az elkövetkezendő napokban. Csütörtökön a Gyergyói Hoki Klubot fogadják a román bajnokság keretében, hogy pénteken a Debrecen, szombaton és vasárnap a Sportul Studențesc, míg jövő hétfőn újfent a gyergyói alakulat látogasson Csíkszeredába.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek