szombat, november 28, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Rangadót nyert az Imperial

A tavalyi döntő idei első ismétlésén a címvédő Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapata négygólos sikert könyvelt el a Galaci United ellen. Az FK Székelyudvarhely helytállt a Călăraşi vendégeként, de ezért pontot nem kaptak.

Több mint két hét szünet után folytatódott a teremlabdarúgó-bajnokság, és rögtön rangadót rendeztek, amelyen a Csíkszeredai Imperial Wet a Galaci Unitedet fogadta.
A kedvező időpont ellenére gyér volt az érdeklődés az Erőss Zsolt Arénában, ám ez nem zavarta a hazai játékosokat, akik előbb Rakics, majd Savió révén parádés gólokat szereztek. Igaz ekkor még szépíteni tudott a galaci csapat, ám a második félidő elején eldőlt a meccs. Alig egy perc alatt az Imperial két gólt is szerzett, ez pedig elég volt a mérkőzés megnyeréséhez. Igaz, a hajrában további két gólt még hozzátettek, amelyre csak egy vendégválasz érkezett.
Az FK Székelyudvarhely rövid időn belül két meccset is letudott. Előbb Kolozsváron pótolta elmaradt meccsét, ahol sima győzelmet aratott. Ezt követően tegnap este már Călărași-on vendégeskedtek Mánya Szabolcs edző-játékos tanítványai. Itt a Románia-kupa címvédőjével kellett farkasszemet nézniük. Az FK összeszedett csapat képét nyújtotta a sokkal tapasztaltabb ellenfelével szemben, akik bár a 7. percben megszerezték a vezetést, de az FK a második félidő elején fordítani tudott. Ekkor viszont hatalmas nyomás nehezedett a vendégek kapusára, és ezt már nem bírták ki az udvarhelyi fiatalok, és végül kétgólos vereséget szenvedtek.
Eredmények: 1. forduló: Kolozsvári Clujana – FK Szé­kelyudvarhely 5–11 (2–4) /az FK gólszerzői: Szécsi 3, Bálint, Kedei 2-2, Mánya, Kerestély, Tifán és Gálfi 1-1/; 2. forduló: Csíkszeredai Imperial Wet – Galaci United 6–2 (2–1) /Rakics (8.), Savio (14.), Hector (21.), M. Florin (22.), Hadnagy (30.), Lopez (36.), illetve Lascu (16.), Petica (35.)/; Dunărea Călărași – FK Székelyudvarhely 4–2 (1–1) /az FK gólszerzői: Bálint és Tifán/.

Darvas Attila

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb