Rangadó következik

37

Hatalmas mérkőzésre van kilátás ma este Székelyudvarhelyen, ahol a román férfi kézilabda-bajnokság rangadóját rendezik. Az első helyezett Bukaresti Dinamo látogat a második helyen álló Székelyudvarhelyi KC otthonába. A két csapat között hét pont a különbség.

A Szé­kelyudvarhelyi KC férfi kézilabdacsapatának soron következő hazai megmérettetése parázs csatának ígérkezik. A listavezető Bukaresti Dinamo látogat a városi sportcsarnokba.
A román bajnokság a huszonkettedik játéknaphoz érkezett, és a sorozat alapszakasza is a végéhez közeledik. Hamarosan eldől, hogy kik jutnak a rájátszásba, és milyen pozícióból vághatnak neki a végső csatának. Ebből a szempontból a Székelyudvarhelyi KC számára fontos mérkőzés következik, a Bukaresti Dinamót látják vendégül.
Mivel a fővárosiak érdekeltek az EHF-kupa csoportkörében, hétvégén pedig találkozót játszanak a nemzetközi porondon, így a bajnoki meccset hét közepén rendezik. A Román Kézilabda Szövetség (FRH) hivatalos honlapján közzétette a pontos menetrendet, ez alapján a pontvadászat egyik rangadóját ma, szerdán, 18 órától játsszák a városi sportcsarnokban. A tervek szerint a párharcot élőben közvetíti a Digi Sport tévétársaság.
Az első helyezett Bukaresti Dinamo 56, míg a második helyen álló Székelyudvarhelyi KC 49 ponttal rendelkezik. A találkozó az udvarhelyi csapatnak fontosabb, hiszen a CSM Bukarest kőkeményen zárkózik, és nekik is 49 pontjuk van.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek