Rangadó itt is, ott is

Nehéz meccsek elé néznek

18

Rendkívül nehéz mérkőzések várnak a teremlabdarúgó-bajnokságban érdekelt megyei csapatokra, amelyek igazi presztízscsatákat fognak vívni. Az FK Székelyudvarhely a Dévai Autobergamo, míg a Csíkszeredai Imperial Wet a címvédő Temesvári Informatica vendége lesz.

Rangadók elé néznek a megyei csapatok a teremlabdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában, mindkét alakulat ráadásul idegenben.
Az idei szezonban eddig szenvedő Csíkszeredai Imperial Wet alapos átalakítást követően kétsornyi játékossal és két kapussal vág neki a bajnoki címvédő Temesvári Informatica elleni összecsapásnak. A Temesvár még veretlen az idei szezonban, igaz, pontvesztesége már van, méghozzá a Déva vendégeként ikszeltek. A csíki csapat nagy tartásról kell bizonyságot tegyen a történtek után, hogy ponttal térjen haza vasárnap este.
A bajnokság eddig egyetlen százszázalékos csapata, az FK Szé­kelyudvarhely a Déva vendége lesz. Jakab Zoltán gárdája viszont első komoly meccsét fogja vívni hétfő este 18 órától, és választ kapunk a csapat erősségére is.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.