Rangadó a javából

55

Egy pont választja el egymástól a feleket a ma esti rangadó előtt, így hatalmas meccsre van kilátás a Székelyudvarhelyi KC és a Tordai Potaissa között a román férfikézilabda-bajnokságban.

Legutóbbi Torda elleni hazai meccse az SZKC-nak Csíkszeredában volt Fotó: Csedő Attila

Dobogón zárhatja az őszi idényt a Székely­ud­var­helyi KC férfikézilabda-csapata, amely ma este 17 órától a jelenleg második helyen álló Tordai Potaissát fogadja. Az utóbbi években az SZKC-nak nem sok sikerélménye volt a Kolozs megyei csapattal szemben, akiket legutóbb hazai pályán, az udvarhelyi sportcsarnokban, 2016 áprilisában láthattak vendégül, annak ellenére, hogy a két fél rendre a dobogóért küzd a pontvadászatban. Ebben a bajnoki idényben már találkozott a két csapat egymással, hiszen a jelenlegi meccs a visszavágó sorozat része. Az odavágón 34–28-as tordai siker született, ahol az SZKC nem igazán tudott labdába rúgni.
Ezúttal fontos a három pont megszerzése, hiszen a két csapat helyt is cserélhet a tabellán. A Torda 14 forduló után a második 30 egységgel, eggyel lemaradva az éllovas Bukaresti Steaua mögött, míg az SZKC a negyedik 29 ponttal.
Tervek szerint a 17 órakor kezdődő mérkőzést élőben közvetíti a Digi Sport és a Telekom Sport tévétársaság.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.