Rajtra kész a Szejke SK

Győzelemmel zárta a felkészülést

61

Zárta felkészülési mérkőzéssorozatát a Székelyudvarhelyi Szej­ke SK másodosztályú férfiké­zi­lab­da-csapata, amely az elmúlt napokban három meccset tudott le. Csütörtökön már tétmeccs következik, hiszen a Nagyváradi VSK otthonában vendégeskednek a tavaszi idény első meccsén.

Jól sikerült felkészülési meccsek után Váradon kell bizonyítani

Két első ligás, illetve egy második ligás csapattal játszott a Székelyudvarhelyi Szejke SK másodosztályú férfikézilabda-csapata felkészülési mérkőzést. Sorrendben a Fogarasi VSK-val, majd a CSM Focșani-nyal, legvégül a Brassói Olimpiai Központtal mérték össze erejüket.
A Sipos Lóránt által felkészített csapat a fogarasiak elleni meccsen hamar hátrányba került, majd a különbség egyre jobban nőtt. A szünetben már 9 gólos volt a különbség, míg legvégül 18 gólos lett ez. Sipos Lóránt a mérkőzés végén megjegyezte, hogy a megszokottnál többet hibázott a csapat, és a fizikai különbség is nagy volt a két együttes között. Másnap a szinten első ligás CSM Focșani volt az ellenfél. Az udvarhelyi fiúk ezúttal már sokkal jobban játszottak. Helyenként látványos kézilabdát játszott a Szejke, sokkal jobban ment a játék, mint egy nappal azelőtt, Fogaras ellen, és ez az eredményen is meglátszott, hiszen „csak” 33–29-es vereséget szenvedtek el.
Szombaton délben a székely­ud­varhelyi Bányai János Kollégium sportterme adott otthont a Szejke SK utolsó felkészülési mérkőzésének, mivel a sportcsarnok a körzetis futballtorna miatt foglalt volt. Az első félidőben jól ment a Szejke, azonban a szintén másodosztályban játszó Brassói Egyetemi Sport Klub feljött a játékrész végére. Sipos Lóránt együtteséből ismét többen hiányoztak, Jére sérülés, Szász Előd és Lázár pedig betegség miatt. A végére sikerült behúzni a meccset három góllal.
Jövő héten a csapat már nem játszik barátságos meccset, a téli felkészülés utolsó edzései jönnek. A Szejke SK első bajnoki találkozója csütörtökön, január 31-én 17 órától lesz a Nagyváradi VSK ellen annak otthonában, a nagyváradi Antonio Alexe Sportcsarnokban.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek