Rajtol az ETTU-kupa

Asztalitenisz

31

A Székelyudvarhelyi ISK-FSK felnőtt asztalitenisz-csapat kilép a nemzetközi porondra és hétvégén hazai környezetben az ETTU-kupában szerepel. Az FSK cseh, portugál és belga csapatokkal néz farkasszmet.

Szombaton délben a Székely­udvarhelyi ISK-FSK felnőtt asztalitenisz-csapata fennállásának legfontosabb és legmagasabb rangú mérkőzésével megkezdődik az ETTU-kupa, a második számú európai kupasorozat első tornája, aminek Székelyudvarhely ad otthont.
Az FSK a György Szilárd, Fejér Konnert András, Tamás Szabolcs, Cservik Krisztián és György István edző-játékos felállításban fog szerepelni, a fiúk jó formában és hangulatban várják a történelmi eseményt. Mindhárom vendégcsapat komoly játékerőt képvisel, de az udvarhelyi játékosok a maximumot fogják nyújtani, hogy elcsípjék a továbbjutást érő első két hely valamelyikét.
A cseh SF SKK El Nino Prága csapatával mérkőznek meg szombaton 12 órától a torna első fordulójában, majd délután 19 órától a portugál Clube Desportivo Sao Roque/Stag lesz az ellenfél, hogy végül vasárnap 10 órától a belga TT Vedrinamur ellen zárják a tornát.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.