Rajt újdonságokkal

Csík Expo

244

Számos újdonsággal várja látogatóit a Csíkszeredában ma megnyíló Fogyasztási Cikkek Nemzetközi Kiállítása és Vására. A magyarországi kiállítók drónokat is hoztak magukkal, illetve két 16 méter magas daru is várja az érdeklődőket, amelyeket ki is lehet próbálni – közölte a Hargita Népe megkeresésére Földi Zsuzsánna, az Expo-Har ügyvezető igazgatója.

Bőséges felhozatal, immár gyermekprogramokkal. Üzlet, szakma, szórakozás Fotó: Archív

Ma délben 12 órakor kerül sor az immár huszonnyolcadik kiadásánál tartó háromnapos rendezvény hivatalos megnyitójára az Erőss Zsolt Aré­nában, utána 13 órától Üzleti fórum következik a Kájoni János Megyei Könyvtár előadótermében, amelyet az Expo-Har közösen szervez a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. székelyudvarhelyi regionális irodájával és a Csíki Vállalkozók Egyesületével.
Kérdésünkre Földi Zsuzsánna elmondta: mintegy 50-60 kiállító vesz részt a vásáron. Önmagában a kiállítók létszáma azonban csalóka lehet, ugyanis akad köztük olyan, aki több tucat négyzetméteren mutat be különböző termékeket több beszállítótól. Így a felhozatal valójában gazdagabb, mint amire a számokból következtetni lehetne. A termékpaletta meglehetősen színes, hiszen kozmetikai cikkek, konyhai felszerelések, tisztítószerek, ruhaneműk és még sok más megtalálható a vásár kínálatában.
Pénteken lesz teqball-bemu­tató, valamint sor kerül műszaki előadásokra is. Emellett a gyerekeket vidámpark és játéksarok is várja.
Földi Zsuzsánna hangsúlyozta: a vásárnak kiemelt támogatója Csíkszereda Polgármester Hivatala, nélküle nem jöhetett volna létre az esemény.
A vásárt május 24–27. között látogathatják az érdeklődők naponta 10–19 óra között, kivéve vasárnap, amikor 15 órakor véget ér az esemény.

Kiss Előd-Gergely

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek