Rajt az Európa Ligában

28

Elkezdődnek a labdarúgó Európa Liga selejtezőinek mérkőzései csütörtökön az első forduló párosításaival. Rögtön három magyar csapat is érdekelt lesz. A Videoton, illetve a Debrecen továbbjutása papíron nem lehet gond, ám az MTK nagyon sokat kell tegyen a továbbjutásért. Román alakulat nem lesz érdekelt még.

Miközben még tart a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság, megkezdődött a Bajnokok Ligája és az Európa Liga 2016/17-es idénye. A Bajnokok Ligája első körének mérkőzéseit tegnap este rendezték, ám itt még nem volt érdekelt sem magyar, sem román csapat. Az Európa Liga-selejtező első fordulójában viszont három magyar csapat, a Videoton, a Debrecen és az MTK is érdekelt.
Mindhárom magyar együttes a második számú európai kupában szerepel, a sort az MTK kezdi, amely a kazah Aktobe vendége lesz 17 órától, majd a Videoton 19 órától fogadja a moldovai Zaria Baltit, végül a Debrecen 21.30 órától lép pályára a San Marinó-i La Fiorita otthonában.
Az M4 Sport a székesfehérváriak felcsúti összecsapását élőben közvetíti. A magyar bajnok Ferencváros csak a második körben kapcsolódik a BL-selejtezőbe, ellenfele az albán Skenderbeu lesz. A román bajnok Astra a harmadik körben, míg az ezüstérmes Steaua a Nem bajnoki ág első körében érdekelt, de még nem kaptak ellenfelet.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.