Rajt a kupában

28

Elkezdődik Csíkszeredában a jégkorong Románia-kupa a bajnokságban részt vevő hét csapattal. Csíkszeredában és Karcfalván is rendeznek meccseket. Ma ráadásul rögtön rangadó is van terítéken.

A Csíkszeredai Sportklub – Sportul Studențesc mérkőzéssel ma délután 15.30 órai rajttal elkezdődnek a jégkorong Románia-kupa küzdelmei. Nagy meglepetésként hatna, ha ezen az összecsapáson nem a kék-fehérek diadalmaskodnának.
A nap második csíkszeredai mérkőzése viszont igencsak pikánsnak ígérkezik, hiszen a Brassói Corona és a CSM Galac csap össze. Öt nap alatt már harmadjára. Hétvégén a felek ugyanis már kétszer Galacon, bajnoki meccsen összemérték erejüket, ahol mindkétszer a hazaiak örvendhettek. Igencsak izgalmas párharcra van kilátás, és a Brassónak ezúttal nem szabad botladnia, mert az könnyen a döntőjébe kerülhet. Minden bizonnyal a két csapat közül kerül ki az egyik döntős. Viszont nem a Brassó – Galac csíkszeredai meccse zárja a napot, hanem Csíkkarcfalván a Sapientia U23 – Bukaresti Steaua találkozó. Eddig minden egymás elleni találkozójukat a bakák hozták, ugyanakkor a fiatalok meg tudják szorongatni a fővárosiakat.
Csíkszeredában egységesen 20 lejbe kerülnek a jegyek, ugyanakkor VIP-jegy is váltható 50 lejért, míg Csíkkarcfalván 10 lej a felnőtt-, illetve 5 lej a diákjegy. A Sapientia – EMTE diákjai számára a belépés díjtalan.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek