Rajt a keleti csoportban is

Mindkét csoportban zajlik a pontvadászat

66

Egy héttel később kezdődött a megyei labdarúgó-bajnokság a keleti csoportban. Az első fordulóban a hazaiaknak nem kedvezett a szerencse, a vendéglátók csak két döntetlent tudtak összehozni, míg a vendégek két helyszínről is győzelemmel távoztak. A nyugati csoportban a címvédő úgy nyert, hogy az 57. percben az ellenfél elfogyott.

 

Elkezdődtek a megyei labdarúgó 4. Liga küzdelmei a keleti csoportban is, a hétvégén tartották az első fordulót. Miután a gyimesi csapatok – Gyimesfelsőloki Tatrosforrás és Gyimesbükk – visszaléptek a 4. Ligából, a sorozatot nyolc csapat kezdte meg. A nyugati csoportban viszont már a második fordulót rendezték.
A 4. Liga keleti csoportjában nem voltak túl szerencsések a házigazdák, hiszen egyik vendéglátónak sem sikerült győznie. Csíkszentsimonban és Maros­hévízen döntetlent jásztottak a csapatok, míg Csíkszentgyörgyről és Gyergyószárhegyről a vendégek távoztak minden ponttal. A Románia-kupa megyei szakaszának első fordulójában is volt egy találkozó, ezt is a vendégek nyerték. A nyugati csoportban is a vendégek bizonyultak szerencsésebbnek, a házigazdáknak csak két találkozón sikerült győzniük. A címvédő viszont még egy órát sem játszott a sikerért, hiszen az 57. percben 4–0-s székelykeresztúri vezetésnél a játékvezető létszámhiány miatt véget vetett a találkozónak, mert a nagygalambfalvi csapatból többen sérülésre hivatkozva feladták a játékot.
Az 5. Liga nyugati csoportjában minden mérkőzésen született legalább három gól, és csak egy csapatnak nem sikerült az ellenfél kapujába találnia, míg a 6. Liga második fordulójában az újonc Székelyudvarhelyi Golimpiakosz tíz gólt rúgott Kissolymosnak.

Eredmények
4. Liga, Nyugati csoport, 2. forduló: Farkaslaka – Székelyudvarhe­lyi Roseal 1–1, Homoródalmási Ho­moród – Szentegyházi Vasas 1–2, Székelyudvarhelyi Spor­ting – Agyagfalvi Lendület 4–4, Nagy­ga­lambfalva – Székely­keresztúri Egyesülés 0–4 (a találkozó az 57. percben félbeszakadt), Lövétei Egyesülés – Szentábrahámi Andycom 4–0, Malomfalvi Ifjúság – Székelyvarsági Tartód 1–4, Zetelaki Fenyő – Betfalvi Küküllő 4–1.
4. Liga, Keleti csoport, 1. forduló: Csíkszentsimoni Szefi­te – Csicsói Ezüstfenyő 1–1, Csík­szentgyörgyi Fiság – Balánbányai Bányász 1–3, Gyergyószárhegyi Bástya – VSK Gyergyószentmik­lós 2–3, Maroshévízi Pro Maros – Csíkszentdomokosi Garados 1–1.
5. Liga, Nyugati csoport, 2. forduló: Bögöz – Alsóboldogfalva 1–2, Csekefalva – Kobátfalva 5–4, Bogárfalva – Gagy 3–2, Parajd SE – Kápolnás 6–2, Siménfalva – Korondi Ifjúság 3–0, Zetelaka II. – Felsőboldogfalva 1–2, Szent­márton – Farcád 4–2.
5. Liga, 2. forduló: Szé­kely­udvarhelyi Golimpiakosz – Kis­soly­mos 10–1, Szentegyháza II. – Zeteváralja 5–1, Szentpál – Máré­falva 1–0, Alsósófalva – Paraj­di SK 0–1, Szentlélek – Kányád 3–1. Az Oklánd – Szentpéter találkozót elnapolták, Székelyderzs szabadnapos volt.
Románia-kupa, megyei szakasz, 1. forduló: Csíkszentmihályi Törekvés – Csíkszépvízi MÜ 0–6.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.