Rájátszásra alapoz az SZKC

44

Három hét múlva kezdődik a férfi kézilabda-bajnokság rájátszása, amely során a Szé­kely­udvarhelyi KC alakulata a Tordai Potaissával mérkőzik meg az elődöntőbe jutásért. A Vlad Caba által irányított SZKC hasznosan igyekszik eltölteni a hosszú szünetet, amely időszak alatt az erőnléti edzések mellett felkészülési találkozókat is játszanának.

Dobogós hely elérése az SZKC célja a rájátszásban Fotó: Csedő Attila / Archív
Dobogós hely elérése az SZKC célja a rájátszásban Fotó: Csedő Attila / Archív

Egy hete ért véget a román férfi kézilabda-bajnokság alapszakasza, amelyet a Szé­kely­udvarhelyi KC a harmadik helyen zárt. Ez azt jelenti, hogy a következő körben, azaz a rájátszás negyeddöntőjében a rangsorban a hatodikkal, a Tordai Potaissával kell megküzdenie. A párharc az egyik fél két győzelméig tart, úgy, hogy a jobban rangsorolt gárda játszhat két meccset hazai környezetben, váltott pályaválasztás mellett.
Az udvarhelyi kézilabdázók egy hét pihenőt kaptak, ám hétfőtől teljes gőzerővel készülnek az április 24-én kezdődő rájátszásra. A közel háromhetes időszakot hasznosan igyekszik eltölteni az udvarhelyi csapat, épp ezért Székelyudvarhelyre érkezik a francia erőnléti tréner, Edouard Carnet, aki felméri, stabilizálja a kézilabdázók fizikai állapotát.
A tervek szerint a felkészülési időszak alatt az SZKC tesztmeccseket is játszik. Jelenleg folynak az egyeztetések olyan együttesekkel, amelyekkel a playoffban nem kerülhetnek össze. Mind idegenbeli, mind pedig hazai találkozókat is lekötnének. A csapat célkitűzése a dobogós helyek egyikének megszerzése, ezért a playoff első körét mindenképpen sikerrel kell venniük.

Változnak a jegyárak
A Székelyudvarhelyi KC közleményt adott ki, amelyben jegyár-, illetve bérletváltoztatásokról tájékoztat.
„Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a rájátszás ezen körében módosulnak a jegyárak – ahogy ezt már a szezon elején kiközöltük. Ahogy ebben a szakaszban már nem érvényesek az ALAP típusú bérletek sem. Az ALL ACCESS- és a VIP-bérletekkel lehet az elkövetkezőkben csak bejutni a meccsekre. Az ALAP típusú bérlettulajdonosoknak a helyét egy bizonyos időpontig fenntartjuk, tehát a szokásos helyről nézhetik majd az összecsapást, amennyiben ezt elővételben megváltják. A jegyárak 10, illetve 7 (diákoknak és nyugdíjasoknak) lejbe kerülnek. A belépők értékesítésének módozatáról a kellő időpontban még informáljuk szurkolóinkat” – áll a közleményben.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.