Pszichológusokat, lelkészeket szólítanak meg

Pszichoterápiás hétvége Gyimesközéplokon

99

A Romániai Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület kétnapos önismereti programot szervez július 13–15. között Borospatakán. Az eseményt pszichoterapeuták, pszichológusok, lelkészek, szociális gondozók, pedagógusok és iskolai tanácsadók számára indítják el azzal a céllal, hogy elmélyítsék hivatásukat.

Idén először szervez önismereti hétvégét a Romániai Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület, amely Gyimesközéplokra várja az érdeklődőket. A program, amely az átmenet, előjelek és előkészületek témakörökre épül, segítő foglalkozásúak számára jön létre. Ezzel kapcsolatban Osváth Enikő pszichoterapeuta nyilatkozott lapunknak, megjegyezve, hogy nem szakmai rendezvényről van szó.

– Jelentkezőket már nem várunk, mert elég nagy az érdeklődés, és a szállás befogadóképessége véges. Egy évvel ezelőtt alakult ki a terápiás hétvége gondolata, akkor Hegyi Johanna pszichoterapeuta képző fogalmazta meg, hogy jó lenne, ha elindítanánk egy ilyen kezdeményezést. Úgy gondolom, hogy mindazok, akik emberekkel foglalkoznak, saját magukra is időt kell szakítsanak, hiszen munkájuk így válhat személyesen megélt hivatássá – mondta Osváth Enikő.
Hozzátette, pszicho­tera­pe­u­ták, pszichológusok, lelkészek, szociális gondozók, pedagógusok és iskolai tanácsadók számára szervezték meg a programot.
A kétnapos esemény során önismereti tömböket szerveznek a jelenlévőknek, akik számára dr. Bokor László csoportanalitikus-képző pszichoterapeuta, Takácsy Márta csoportanalitikus és pszichoanalitikus pszichoterapeuta, dr. Szőnyi Magda relaxációs és szimbólumterápiás képző pszichoterapeuta, Németh Piroska relaxációs és szimbólumterápiás képző pszichoterapeuta, Stiblár Erika meseterapeuta, Dósa Jenő csoportanalitikus pszichoterapeuta és dr. Varró Éva pszichoterapeuta, pszichodrámaképző tart előadást.

Keresztes Bea

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.