Programkínálat a vállalkozói inkubátorházban: Facebook, stílus, egészség, nők

35

Alig hirdetnek meg egy-egy eseményt, napokon belül kitehetik a „Megtelt” táblát. Tegnap a ditrói ügy kapcsán a reggeli Bizniszvitaminban a kríziskommunikáció volt a téma, pénteken pedig a Facebook-kommunikáció rejtelmeibe vezetik be az érdeklődőket. A hölgyeknek pedig nem akármilyen nőnapi ajándékkal készül a Hargita Business Center (HBC).

A gyergyói fiatalokhoz is elviszik a lendületet. Programdömping a HBC-nél                                        Fotó: HBC

A péntek délelőtti work­shopot Lévai Richárd tartja, aki arról beszél majd, hogy egyre kevésbé elég az egyszerű, kép és link alapú Facebook-kommunikáció. A vállalkozóknak meg kell ismerkedniük a videós tartalmak lehetőségeivel, a korszerű interaktív felületekkel és az egyszerűen használható kiterjesztett valósággal. A Facebook platform mellett pedig a Messengert és az Instagramot sem szabad kihagyni a képből. A magyarországi közösségi marketingspecialista két évtizede foglalkozik online marketinggel, és ő az első magyar szakértő, aki bekerült a Facebook Marketing Partner programba.
Ne halj bele a munkába! – ez a címe a február 29-i egészségügyi minikonferenciának, ahová ugyancsak neves előadókat hívott meg a HBC szervezőcsapata. A munkahelyi egészségmegőrzésről dr. Zacher Gábor toxikológus és dr. Csókay András idegsebész (ő volt az, aki tavaly 33 órás maratoni műtéttel választotta szét a bangladesi sziámi ikreket) fog beszélni. Ebből az alkalomból az inkubátorháznál a Hargita Megyei Vérközpont munkatársainak segítségével önkéntes véradási akciót is hirdettek, aki ezen részt vesz, ingyenesen mehet be a konferenciára.
A közelgő nőnap alkalmából pedig ismét házhoz hívják a stílusszakértőket: a magyarországi Yurkov Stílustanácsadó Szalon március 5–7. között egyéni és csoportos konzultációt tart a hölgyeknek, lesz két alap-stílustréning, és egy stílusprofil-nap haladóknak. Sőt konferenciát is szervez a HBC, közösen a polgármesteri hivatallal, és már ismert, hogy március 7-én Székelyudvarhelyre érkezik, és egy kerekasztal-beszélgetésen vesz részt Jakupcsek Gabriella, a jól ismert médiaszemélyiség, Kovács Orsolya, a Yurkov stílusszakértője, valamint Kósa Erika, Magyarország egyik legsikeresebb üzletasszonya is. Szakács Paál István, a HBC igazgatója közölte azt is, Nők a művészetben címmel Falusi Mariann előadóművész és Felméri Cecília filmrendező is előadást tart, itt lesz Hossó Nikoletta protokollszakértő, dr. Kádár Annamária, aki a válságkezelésről beszél, és inspiráló helyi nőket is felvonultat a nagyszabású rendezvény.
A HBC izgalmas programjait más városokra is kiterjeszti: ebben a hónapban például gyergyószentmiklósi fiataloknak is megszervezik a vállalkozói szemléletet és vállalkozói attitűdöt formáló Future Makers önismeretalpú kompetenciafejlesztő tréninget.

Asztalos Ágnes

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek