Pro Economica Alapítvány: Március végéig utalják a pénzt

98

Legkésőbb március 31-ig valamennyi székelyföldi pályázó esetében lezárja a kisösszegű, legtöbb 15 ezer eurós mezőgazdasági támogatások kifizetését a Pro Economica Alapítvány. Épp ezért hiánypótlás esetén, a kért dokumentumok mihamarabbi beküldésére kérik a pályázókat.

Fotó: Domján Levente

Nem állt le a munka: a koronavírus miatt elrendelt korlátozások ellenére is folytatja – és legkésőbb a hónap végéig be is akarja fejezni – a székelyföldi kisösszegű mezőgazdasági támogatási program keretében benyújtott pályázatok kifizetését a Pro Economica Alapítvány – tájékoztatja közleményében ügyfeleit az Erdélyi Gazdaságfejlesztési Program lebonyolításával megbízott intézmény.
„A Pro Economica Alapítvány csapata, a kialakult súlyos járványhelyzet ellenére is igyekszik a szabályok és előírások betartása mellett folytatni a megkezdett munkát. Ahogyan azt ígértük, a székelyföldi kisösszegű mezőgazdasági támogatási programunk keretében szeretnénk a támogatások kifizetését a jelenlegi helyzetben is legkésőbb 2020. március 31-ig teljesíteni. Ezzel kapcsolatosan felhívjuk a figyelmüket, hogy azoknak, akik értesítést kaptak hiánypótlásról, a lehető legrövidebb időn belül töltsék fel a kért iratokat a kifizetési kérelmek véglegesítése érdekében. Kérjük, számoljanak azzal is, hogy a lejben igényelt támogatás esetén, a jelenlegi HUF–RON valutaváltási árfolyam miatt jelentős árfolyamveszteségből adódó különbözet alakulhat ki” – figyelmezteti pályázati ügyfeleit a Pro Economica Alapítvány.
A közleményből kiderül, hogy a székelyföldi mezőgazdasági nagyberuházások program keretében – a támogatott projektek beruházási ütemétől függően – szintén folytatódnak a kifizetések és a további szerződéskötések.
„Kérünk minden kedves gazdát, vállalkozót és partnert, hogy tartsuk közösen tiszteletben a hatóságok előírásait, a kommunikációt és az ügyintézést lehetőség szerint korlátozzuk ebben az időszakban az online felületekre. Bízunk abban, hogy fegyelmezetten, együttes erővel túljutunk ezen a válságos időszakon, és folytatni tudjuk a közös munkát! Kívánunk mindenkinek jó egészséget és kitartást!” – zárja közleményét munkaközösségének nevében a Pro Economica Alapítvány.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek