Pótolják az elmaradt rangadót

30

Egy hét eltolódással ma délután rendezik a labdarúgó harmadik liga ötös csoportjának megyei rangadóját. Az FK Csíkszereda hazai pályán fogadja a Székelyudvarhelyi FC-t. Hiányzók mindkét oldalon lesznek.

Hét nappal halasztották el a labdarúgó harmadik liga 23. játéknapjának összecsapásait a Bukaresti Di­na­mo játékosának halála miatt. Ezen a játéknapon rendezik meg az ötös csoport megyei rangadóját az FK Csíkszereda és a Szé­kely­udvarhelyi FC között.
A csíkiaknál az már biztos, hogy sérüléséből felépülve Lőrincz József is pályára tud lépni, illetve az U17-es csapatból Tamás Nándor érkezik. További hír, hogy Teut Arthur iskolai elfoglaltsága miatt nem lesz jelen a rangadón. A székelyudvarhelyi oldalon is lesznek hiányzók és visszatérők. Szőlősi Márton és Fodor Tamás a kölcsönvételi szerződés alapján nem lép pályára korábbi csapata ellen, míg a korábban sérült Gál Csaba játéka kérdéses. Ott lesz a pályán viszont Péter Mózes, Gab­riel Doltea és Cătălin Savin, akik eltiltásukat letöltötték.
Ősszel a két csapat közti csatát az FK hozta nagyon simán, miután 3–0-ra győzött a Sétatéri stadionban. A mai mérkőzés előtt az FK a hatodik a táblázaton 35 ponttal, míg a Székelyudvarhely a 12., 18 egységgel a zsebben.
A mérkőzést ma 18 órától rendezik az Erőss Zsolt Aréna szomszédságában található nagy füves pályán.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.