Pótol az Imperial

Jászvásárra utaztak

19

Letudja a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapata a bajnokság 14. játéknapjáról elhalasztott Futsal Poli Iaºi elleni, idegenbeli meccsét. A csíki csapatnak ezúttal is kötelező lesz a győzelem, akárcsak majd hétvégén a Kolozsvári Clujana ellen.

A csíki csapat számára kötelező a győzelem

Elhalasztott meccsen kell bepótolni a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapatának, amely ma kora délután 16 órától a Futsal Poli Iași ellenfele lesz a román bajnokságban. A 14. játéknapról a pálya foglaltsága miatt elhalasztott összecsapást egyértelműen a csíki csapat várja kedvezőbb előjelekkel. Egyrészt az Imperial a harmadik helyezett a bajnokságban, míg a Iași csak a hetedik, másrészt a keretbeli különbségek hatalmasak a két csapat között. A csíkiaknak van miért hajtaniuk, hiszen amennyiben több mint négy találattal nyernek, akkor a jobb gólarányuknak köszönhetően megelőzik a második helyezett Galaci Unitedet és csak két pontra lesznek az első helyen tanyázó Dévai Autobergamótól.
A Cosmin Gherman által felkészített csapat szombaton 16 órától már hazai pályán lép pályára az utolsó helyen álló Kolozsvári Clujana ellen.

Déván és Cãlãrași-on át vezet az út
Hétfő este a Kézdivásárhelyi KSE – Galaci United találkozóval befejeződtek a Románia-kupa nyolcaddöntői, amelyen a Duna-parti alakulat nagy csatában 4–2-re verte a m ásodosztályú háromszéki alakulatot. A sorozat további meccsein már korábban eldőlt, hogy a Csíkszeredai Imperial Wet és az FK Székelyudvarhely bejutott a negyeddöntőbe, míg az Inter Gyergyó és a Remetei Kereszthegy búcsúzott. A szakszövetség viszont már korábban elkészítette a negyeddöntő párosításait, amely alapján a csíkiaknak a Dévát, míg az udvarhelyieknek a Călărași-t kell legyőzzék a Final Fourba jutásért, ráadásul idegenben február 24-én.
A negyeddöntő párosítása: Dévai Autobergamo – Csíkszeredai Imperial Wet, Gloria Buzău – Galaci United, Dunărea Călărași – FK Székelyudvarhely, Ceahlăul Piatra Neamț – Marosvásárhelyi VSK.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek