Pluszjegyek is eladva

Szeben az első negyeddöntős

81

A Hermanstadt – Voluntari találkozóval elkezdődtek a labdarúgó Románia-kupa nyol­caddöntő mérkőzései, amelyben érdekelt lesz az FK Csíkszereda is, akik az első ligás Bukaresti Dinamót fogadják. A tegnap áruba bocsátott pluszjegyek is elkeltek.

Felszerelték a régi lelátóra a pluszszékeket Fotó: fkcsikszereda.ro

Telt ház lesz csütörtök este 19 órától az FK Csíkszereda – Bukaresti Dinamo labdarúgó Románia-kupa nyolcaddöntő mérkőzésen. A klub még október 22-én, első körben, 650 jegyet értékesített mindössze 16 perc alatt. Az azóta eltelt időszakban a csíki alakulat további 150 szék felszerelésére kapott engedélyt a hatóságoktól a régi lelátóra, és azokra a jegyeket tegnap délután értékesítette. Ennek fényében mondható – amint várható is volt –, hogy telt ház lesz a csíkszeredai stadionban.
A vendégszurkolókról is érdeklődtünk Szondy Zoltántól, a klub elnökétől. Elmondása szerint 50 vendégszurkolót fognak beengedni, de sem a fővárosi alakulat, sem a csendőrség nem értesítette még a klubot, hogy érkeznek-e végül Dinamo-szimpatizánsok.
Szeben negyeddöntős
A Románia-kupa nyocad­dön­tőinek mérkőzései tegnap este kez­dődtek el a Herman­stadt – FC Voluntari találkozóval, amelyet a hazaiak 3–0-val húztak be. Tegnap este még a Turnu Măgurele – CSU Craiova és a Poli Iași – FC Viitorul meccset rendezték, ám azok lapzárta után értek véget.
A további műsor: ma: CS Mioveni – Sepsi OSK (16.30), Kolozsvári U – Astra Giurgiu (19), Medgyesi Gaz Metan – Kolozsvári CFR (21.45); csütörtök: FK Csíkszereda – Bukaresti Dinamo (19), Dunarea Călărași – FCSB (21.45).

Ellenfelet kaptak az ifik
Sorsoltak az U19-es korosztály Románia-kupa küzdelmeiben is. Az ifi csapatok közül csupán az FK Csíkszereda U19-es csapata van versenyben még a korosztályos kupasorozatokban. Az Ilyés Róbert által felkészített alakulat az AFC Hermanstadt otthonában lép pályára. A találkozót a tervek szerint november 14-én 12 órától rendezik Nagyszebenben, és a továbbjutás sorsa egy meccsen dől el.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek