Pető-módszer: ingyenes szűrés és fejlesztés

98

A budapesti Semmelweis Egyetem Pető András Kara – ismertebb nevén a Pető Intézet – ingyenes szűrést és fejlesztő foglalkozásokat tart tegnap óta a zsögödi kultúrházban gyermekek és felnőttek részére.

A csíkszeredai városvezetés, valamint a zsögödi plébánia együttműködésével elkezdődött kéthetes fejlesztés keretében várják mindazokat a központi idegrendszeri sérüléssel élő gyermekeket, valamint Parkinson-kórral, sclerosis multiplex-szel, stroke utáni állapotban lévő vagy éppen koponyasérüléssel élő felnőtt betegeket, akik érdeklődnek a rehabilitációs foglalkozás iránt.
A csíkzsögödi kultúrház a Zsö­gödi Nagy Imre utca 171. szám alatt található meg, a foglalkozásra Böjte Erikánál jelentkezhetnek a 0746–437701-es telefonszámon – közölte a csíkszeredai városháza sajtóirodája.
Amint az ismeretes, a csíkszeredai önkormányzat és a Pető Intézet együttműködési megállapodást kötött: évi öt alkalommal tart ezentúl háromhetes, ingyenes csoportterápiás foglalkozásokat központi idegrendszeri sérülés miatt nehézséggel szembesülő betegeknek az intézet, a Városháza pedig a zsögödi kultúrházban otthont adott a foglalkozásoknak.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek