Péter Zsolt is piros-fehérben marad

Újabb gyergyói bejelentés

17

Bejelentette hetedik biztos játékosát a Gyergyói HK jégkorongcsapata, akik ezúttal Péter Zsolt hosszabbításáról adtak hírt. Az elmúlt két szezonban stabilan 30 pontot termelt a csatár.

Zsinórban harmadik szezonját kezdi meg a Gyer­gyói Hoki Klubban Péter Zsolt, aki meghosszabbította szerződését a piros-fehér alakulatban. A 28 esztendős jégkorongozó Gyergyószentmiklóson vált felnőtt játékossá, majd 2011-ben a Brassói Coronához igazolt, ahol hét évet tudott le. 2018-ban igazolt haza a Gyer­gyószentmiklósra, a HK-hoz, ahol az elmúlt két szezonban rendre 30 pont fölött termelt.
„A Gyergyói Hoki Klub hazai játékosai közül Péter Zsolt volt a legeredményesebb a 2019–2020-as Erste Liga-szezonban. 30 pont a termése, egy évvel korábban pedig 31-et termelt. Kiválóan érzi a gólesélyt, ő adta a gyergyói nevelésű játékosaink közül a legtöbb gólt (13), és az ő neve mellé írták a legtöbb gólpasszt is az elmúlt Erste Liga-szezonban (17). Nem kétséges, egyike a legjobb gyergyói jégkorongozóknak. Itt az alkalom a jó hírre: bejelenthetjük, hogy Péter Zsolt a következő szezonban is a GYHK játékosa lesz” – írja a Gyergyói Hoki Klub közleményében.
Péter Zsolt a hetedik biztos játékosa a Gyergyói HK-nak: Jordon Cooke, Timur Raszulov, Igor Bobcek, Góga Attila, Csergő Hunor, valamint a Fehérvári Titánoktól hazatérő csatár, Szabó Krisztián írt alá eddig a 2020/2021-es évadra.

HN-összeállítás

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.