2021, január 26, kedd.
custom_html_banner1

Péter Róbert a HSC-ben

Öt év után újra a kék-fehér mezt veszi magára Péter Róbert, aki hazaigazolt a HSC Csíkszeredához. A 31 éves csatár nagy port kavarva tavaly decemberben távozott a Brassói Coronától. Becze Tihamér egy év miskolci szerepvállalást követően a Sapa Fehérvár AV19-hez igazolt.

Öt év után tért haza Péter Róbert Fotó: jkb.hu
Öt év után tért haza Péter Róbert Fotó: jkb.hu

[dropcap]H[/dropcap]azatért nevelő egyesületéhez Péter Róbert, aki a soron következő idényben a HSC Csíkszereda együttesét fogja erősíteni. A 31 éves csatár öt évvel ezelőtt – a 2010/2011-es idénytől – igazolt el a Brassói Coronához. Akárcsak Csíkszeredában, ott is alapembere volt a csapatnak, bár néha egy-egy sérülés hátráltatta. Péter Róbert tavaly decemberben jött el Brassóból, ahol nagy port kavart a távozása. A Corona korábbi edzője, Jerry Andersson a negyedik sorba rakta, amely nem felelt meg, és kérte szerződésének felbontását.
Becze a Volánban
A legutóbbi szezont a Miskolci Jegesmedvéknél töltő Becze Tihamér a Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatában folytatja pályafutását.Az 1990-es születésű Becze Tihamér 2008-ban szerepelt először a felnőttek között, a Budapest Stars csapatában – olvasható a fehérvári klub honlapján az új szerzemény bemutatása. – A következő szezonban a svéd Mörrums GoIS juniorcsapatában szerepelt. Az egyéves kitérő után a HSC Csíkszeredába szerződött, amelynek színeiben 2010 és 2014 között csaknem 250 Mol Liga-mérkőzésen lépett jégre. A 186 centiméter magas csatár az utóbbi szezont Miskolcon töltötte, ahol 49 mérkőzésen 68 pontig jutott.

HN-információ

Kapcsolódó cikkek:

14,355RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb