Pesterzsébetről Csíkszeredába

hokiportré

317

Laczkó Gáspár 1998. június 14-én született Gyergyó­szent­miklóson. Tanulmányait 10. osztályig a Fogarasy Mihály Műszaki Középiskolában végezte, hosszas gondolkodás után az egyik csoporttársával úgy döntöttek, hogy olyan iskolát, környezetet választanak, ahol a hoki szempontjából fejlődni tudnak. Így a választás Pesterzsébetre került. Gáspár három évet tanult a Budapesti Baptista Szakgimnázium és Sportiskolában. A Sapientia U23-as csapatban a kapuban állja meg a helyét.


– Első osztályos koromba kerültem kapcsolatba a jégkoronggal, amikor egy gyergyóremetei edző, Kemenes Csaba az iskolába látogatott és mesélt nekünk. Ezután a szüleim beleegyezésével elkezdtem a hokit – emlékezett vissza Gáspár.
Az a terve, hogy minél többet fejlődjön, hiszen még fiatal, számos lehetőség, tapasztalatszerzés áll előtte. A célja valamelyik felnőttcsapatba való bekerülés.
– Most, hogy a bajnokságban játszunk felnőttek ellen, úgy érzem, még sokat kell fejlődnöm ahhoz, hogy magasabb szintre tudjak kerülni. Itt megvan ez a fejlődési lehetőség, talán ez motivál a legjobban engem – fejtette ki az ifjú kapus.
+ 1 dolog amit tudni érdemes róla: szabadidejében szeret focizni a barátaival.

Boros Szilvia

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek