Péntekig „Tiszta látást ajándékba”

Meghosszabbított határidő

44

November 30-ig, péntekig nyújthatják be az összeállított iratcsomót mindazok, akik gyermekük számára ingyenes szemvizsgálatot és ingyenes szemüveget igényelnének Csíkszeredában.

Amint arról már korábban beszámoltunk, a csíksze­redai Elit Optika és a Juventutti Alapítvány közös jótékonysági akciót hirdetett rászoruló gyermekek számára. A kezdeményezés során szerény anyagi körülmények között élő, súlyos vagy középsúlyos látászavarral küzdő gyermekeket támogatnak, akik ingyenes látásvizsgálaton vehetnek részt. A jelentkezők közül tízen mentesülnek a szemüveg elkészíttetésének anyagi terhe alól.
A támogatást az érintett kiskorúak szülei igényelhetik, november 30-ig. A szervezők, meghosszabbított határidővel azt szeretnék elérni, hogy minden érdeklődő lehetőséget kaphasson.
A szükséges iratokat a Ju­ven­tutti Alapítvány irodájában várják naponta 8–16 óra között a Kőrösi Csoma Sándor utca 2. szám alatt.
A pályázattal kapcsolatos további információkért a Juventutti Alapítvány munkatársait kereshetik meg az érdeklődők a 0742–049038 vagy a 0784–400175-ös telefonszámokon.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek