Párokat is várnak

49

Újabb autós ügyességi versenyt tart szombaton a Richy Racing Team, a csíkszeredai gyakorlótéren sorra kerülő viadalra párokat is várnak. Kiskorúakat, párokat is várnak a szervezők.

A szerelmesek napja alkalmából szervez a Richy Ra­cing Team autós ügyes­ségi versenyt, amelyre páro­kat is várnak. A „Be the Best in Va­lentine’s Day” nevet viselő viadalt szombaton a csíkszeredai gyakorlótéren tartják.
A versenyt két géposztályban – 1600 alatti, illetve 1601 fölötti köbcentis motorral rendelkező autók számára – szervezik, külön kategória lesz párok, illetve nők és férfiak számára. Újdonság, hogy 12–18 év közöttiek is részt vehetnek a viadalon, ennek feltétele, hogy a kiskorú egyik, hajtási jogosítvánnyal rendelkező szülője kísérje el a versenyre a résztvevőt, a szülő pedig helyet kell foglaljon a versenyző mellett az autóban.
A versenyre iratkozni szombaton a helyszínen lehet reggel kilenc órától, az egyéni versenyzőknek 50, párosoknak 75 lejért. A verseny 11 órakor kezdődik, minden kategóriában az első három helyezettet díjazzák.
A „Be the Best in Valentine’s Day” autós ügyességi verseny médiapartnere a Hargita Népe.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek