2021, január 24, vasárnap.
custom_html_banner1

Pályázati nap élőben

Az idei esztendő legaktívabb időszaka következik pályázatok szempontjából. Ennek apropóján pályázati napot tart holnap a Hargita Business Center (HBC) vállalkozói inkubátorház. A múlt héten meghirdetett eseményre néhány óra alatt beteltek a helyek, viszont a polgármesteri hivatalnak köszönhetően a reggeli előadást Facebookon is lehet követni.

Az inkubátorház a helyi vállalkozói szervezetekkel (Udvar­helyszéki Kis- és Közepes Vállalkozások Szövetsége, illetve a Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége), a Romániai Magyar Közgazdász Társaság (RMKT) székelyudvarhelyi szervezetével, illetve a Székelyudvarhelyi Egyetemi Központtal (SZÉK) közösen hozta tető alá a pályázati napot, amelyre régiónk három jeles pályázatíró vállalkozásának szakembereit hívták el, Bartis Botond, Parajdi Borbála és Simó Csaba 11 aktuális pályázatot mutat be az érdeklődőknek.

Az esemény 8.15-kor kezdődik a Bizniszvitaminnal – ezt közvetítik élőben a HBC Facebook-oldalán. De – mint az intézmény tájékoztatójából kiderül – a bizniszreggeli és a bizniszebéd mellett egész nap lehetőség lesz ingyenes, személyes konzultációra is a szakemberekkel, ráadásul a résztvevők kivétel nélkül 50 euró kedvezményt kapnak a pályázatírás díjából, bármelyik céget választják majd az év folyamán. A délutáni előadás 17 órakor kezdődik. A pályázati napnak a HBC nyitott, de fedett első beugrója adja a helyszínt, ahol az 50-50 résztvevő a hatályos jogszabályoknak megfelelő távolságra fog ülni egymástól. A hatályos előírásoknak megfelelően összesen száz résztvevőt tud fogadni a HBC, a keret pár óra alatt be is telt.Asztalos Ágnes
Asztalos Ágnes

Kapcsolódó cikkek:

14,353RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb