Ötödik helyen végeztek

Zilahon versenyeztek az udvarhelyiek

150

Zilahon vettek részt az ISK-FSK Székelyudvarhely asztaliteniszezői az elmúlt hétvégén a Június 1. Kupán. Az udvarhelyiek csapatban és egyéniben is egy ötödik helyet szereztek.

Rangos országos asztalitenisz-versenynek adott otthont az elmúlt hétvégén Zilah, a Június 1. Kupával díjazott versenyen az ISK-FSK Székelyudvarhely csapatban és egyéniben is érmekért küzdhetett, ám végül két ötödik hellyel térhettek haza a sportolók. Az udvarhelyiek Balázs Barna, Sebők Márton, Toró Dávid és Kovács Lóránt felállítással utaztak a Szi-
lágyságba.
A csapatversenyben az ISK-FSK-nak sikerült győzelmet aratni Kézdivásárhely, Câmpulung és a házigazdák ellen, így bejutottak a legjobb nyolc közé. Az éremért vívott csatában Beszterce ellen jól kezdtek az udvarhelyiek, ám ezt követően kicsit megtorpantak a fiúk, így 4–2-es győzelemmel az ellenfél jutott a legjobb négy közé, az ISK-FSK pedig az ötödik helyen zárt.
Az egyéni versenyben Balázs Barna és Sebők Márton első, illetve második helyről jutott a főtáblára, Toró Dávid a csoport harmadik helyén végzett két győzelemmel, akárcsak Kovács Lóránt. A főtábla első fordulójában Balázs 3–0-ra győzte le besztercei ellenfelét, Sebők viszont hasonló arányban kapott ki, így számára véget ért a verseny. A negyeddöntőben Balázs Barna már nem tudta megismételni korábbi remek játékát, vereséget szenvedett, így egyéniben az ötödik helyen zárta a versenyt.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek