2021, január 23, szombat.
custom_html_banner1

Ötgólos mérkőzésen győzött az FK

A harmadosztály ötödik csoportjának harmadik helyezettjét fogadta tegnap késő délután barátságos mérkőzésen az FK Csíkszereda labdarúgócsapata. Valentin Suciu szokásához híven a szünetben sorcserét hajtott végre, amely mint kiderült, a győztes felállást jelentette.

Óriási hőségben játszotta le harmadik és egyben első hazai pályán zajló felkészülési mérkőzését tegnap késő délután az FK Csíkszereda labdarúgócsapata, amely során a Sellenberki Viitorul volt az ellenfél. A 3. Liga 5. csoportjának harmadik helyezettje kemény ellenfélnek bizonyult, a vendégek több mint fél órát vezettek is a mérkőzésen. A csíkiak ugyan az első félidőben többet támadtak, ám kapuralövést sem jegyezhettünk részükről, míg az ellenfél a második támadásából a 20. percben megszerezte a vezetést. A 40. percben egy szögletet követően a csíkiak eltalálták a kapufát, ez volt a hazaiak legnagyobb helyzete az első félidőben.

A második játékrészre Valentin Suciu szokásához híven lecserélte a kezdő tizenegyet, ennek pedig meg is lett az eredménye. Az 54. percben Bauza büntetőlövésből egyenlített, miután egy csíki támadást követően egy vendégvédő kézzel ért a labdához a kapu előterében, tizenkét perccel később pedig Bartók mentett bravúrosan. A 76. percben a csíkiak egy röviden elvégzett szögletrúgást követen Becze révén megszerezték a vezetést, három perccel később pedig Bauza duplázott egy jobb oldali támadás végén. A vendégek nem adták fel a küzdelmet, és a 81. percben egy jobb oldali szabadrúgást követően a labdát a csíki hálóba fejelték, a 87. percben pedig az FK előtt adódott lehetőség, ám nagyot mentett a Viitorul kapusa.

Az FK Csíkszereda a második félidőben magabiztosan játszva 3–2-re nyert a Sellenberki Viitorul ellen, a csíkiaknak ez volt a harmadik felkészülési meccsük. A tervek szerint szombaton 11 órakor az FK a Székelyudvarhelyi FC ellen lép pályára szintén Csíkszeredában.

Az FK Csíkszereda összeállítása: I. félidő: Gyenge – Simó, Intzidis, Csonka, Takács, Kálmán, Pál, Perény, Antal, Pintér, János; II. félidő: Bartók – Bor, Apró, Gergely, Palmeș, Bara, Szondy (Sütő, a 67. perctől), Marrone, Bauza, Botorok, Becze. Vezetőedző: Valentin Suciu.

Előző cikkSakksuli (438.)
Következő cikkKritikus tömeg

Kapcsolódó cikkek:

14,346RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb