Öt győzelem, egy vereség

Négy csíkszeredai csapat is dobogós

37

Jól szerepeltek a Hargita megyei csapatok a hazai országos utánpótlás labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában. A csíkszeredai csapatok közül mind a négy győzelemmel zárt, míg a székelyudvarhelyiek közül az egyik gárda nyert, a másik pedig vereséget szenvedett. Az FK Csíkszereda csapatai közül kettő is listavezető.

A nyolcadik fordulót rendezték meg a hazai lab­darúgó utánpótlás-baj­nokságok selejtezőcsoportjaiban, amelyben a Hargita megyei csapatok közül öt győzni tudott, egy pedig vereséget szenvedett. Az FK Csíkszereda csapatai újból igazolták, remek munka zajlik a Székelyföldi Labdarúgó Akadémiánál, hiszen három gárda is harcol az Elite Ligába jutásért.
Az U17-es korosztályban az FK Csíkszeredának mindössze egy pontra van szüksége az utolsó két fordulóban ahhoz, hogy megnyerje a 3. selejtezőcsoportot és az Elite Ligába jusson, az viszont már eldőlt, hogy a Székelyudvarhelyi FC és az FK II. biztosan az országos bajnokságban folytatja a küzdelmeket.
Az U19-es korosztályban az FK Csíkszereda a hétvégi sikerével már bebiztosította helyét az Elite Ligában, miután behozhatatlan előnyt tett szert a Bákói Aerostarral szemben a 3. selejtezőcsoportban, míg az FK II. a 14. csoportban egy pontos hátrányban van a Medgyesi Gaz Mettannal szemben és egy pont az előnye a Brassói Coltea előtt. A csíkiak egyébként az utolsó – tizedik – fordulóban a medgyesiket fogadják szeptember 22-én, így akár ezen a meccsen is eldőlhet az FK II. Elite Ligába jutása. A Székelyudvarhelyi FC ebben a korosztályban is biztosan az országos bajnokságban játszik majd.

Eredmények
U17. 3. selejtezőcsoport, 8. forduló: Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK – Székelyudvarhelyi FC 4–0, Bákói LPS – FK Csíkszereda 1–8. A csoportot az FK vezeti 24 ponttal a 19 pontos Sepsi OSK előtt, az SZFC 5 ponttal az ötödik. A következő – 9., utolsó előtti – fordulóban szombaton 14 órától az FK az SZFC-t fogadja.
U17. 14. selejtezőcsoport, 8. forduló: FK Csíkszereda II. – Marosvásárhelyi Maros SE 2–0. A csoportot a Brassói Kids Tampa vezeti 20 ponttal, az FK II. 13 ponttal a harmadik. Szombaton az utolsó előtti fordulóban a csíkiak a listavezetőhöz látogatnak, a Brassói Kids Tampa elleni mérkőzés szombaton 12 órakor kezdődik.
U19. 3. selejtezőcsoport, 8. forduló: Sepsiszentgyörgyi Sep­si OSK – Székelyudvarhelyi FC 2–3, Bákói LPS – FK Csíkszereda 0–11. A csoportot az FK vezeti 24 ponttal a 15 pontos Bákói Aerostar és a 13 pontos SZFC előtt. A következő – utolsó előtti – fordulóban szombaton 12 órától az FK az SZFC-t fogadja.
U19. 14. selejtezőcsoport, 8. forduló: FK Csíkszereda II. – Marosvásárhelyi Maros SE 10–0. A csoportot a Medgyesi Gaz Metan vezeti 17 ponttal a 16 pontos FK II. előtt. Szombaton az utolsó előtti fordulóban a csíkiak a Brassói Kids Tampa vendégei lesznek szombaton 12 órától.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek