Öt éremmel Kolozsvárról

78

Szombaton és vasárnap a Ko­lozs megyei Isztolna mellett tartották a már hagyományosnak mondható Cluj West Open nevű tájfutóversenyt. A regionális kupán több mint százan álltak rajthoz, köztük a VSK Csíkszereda hétfős csapata is. A remek időjárási körülmények között lezajlott, jó hangulatú versenyen a csíki tájfutók öt éremmel tértek haza.
A legfiatalabbak között a 10 éves korosztályban Ráduly Réka első nap még második helyen állt, de vasárnapi futásának köszönhetően a kétnapi összetett verseny után 23 másodperccel megnyerte korosztályát. Az ifjúsági 16 éves fiúknál Ráduly Csongor az egy héttel ezelőtti országos bajnoki bronzérme után Kolozsváron is a dobogó legalsó fokára állhatott.
A felnőtt nőknél a fiatal kolozsvári Néda Ágnes győzött, második helyen a VSK Csíkszereda tájfutója, Ráduly Annamária ért célba, harmadik helyen pedig a zilahi Vesa Mihaela zárt.
Az idősebb korosztályokban is nagy harc volt az érmekért, az 55 éves korosztályban Farkas Lajos második lett, míg a 45 éves nők között Szász Neli vasárnapi remek futásának köszönhetően a dobogó legalsó fokára állhatott fel.
A VSK Csíkszereda tájfutói legközelebb két hét múlva Marosvásárhelyen az éjszakai országos bajnokságon és a park-sprint országos bajnoki sorozat utolsó két futamán állnak rajthoz.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek