Öt csíki siker

Remek motoros hétvége

130

Érmihályfalva adott otthont az elmúlt hétvégén a hazai országos motocross-bajnokság második fordulójának. A futamokon a csíki sportolók közül heten dobogós helyen végeztek, közülük öten győzelemmel zárták a hétvégét.

Erőss Koppány nem talált legyőzőre Érmihályfalván. Két futamon diadalmaskodott

Újabb sikeres hétvégét zártak a csíki motorosok, ezúttal Érmihályfalván bizonyították, hogy kategóriájukban többen is legyőzhetetlenek. A nyolcfős csíki különítményből csak egy sportoló nem végzett dobogós helyen.
Az országos motocross-bajnokság második futamát remek időjárási körülmények és a szervezők által jól előkészített pálya jellemezte Érmihályfalván. A legfiatalabb sportolókat felvonultató junior 3-as kategóriában Becze Csillag Vincének sikerült győznie és vezeti az országos bajnokságot. A junior 3-as korosztályban Benczédi Tamás a harmadik helyen zárt. Az MX 65 kategóriában Bencédi Zoltán a kilencedik helyen zárt, a csíkiak közül egyedül ő nem tudott dobogóra állni a hétvégén. Az MX 85 kategóriában Erőss Koppány végzett az első helyen, Fazakas Zoltán pedig a veteránok 1-es kategóriájában nem talált legyőzőre. Az amatőrök MX2-es kategóriájában csíki párharc volt az első helyért, végül Okos Zsolt bizonyult jobbnak Kinda Géza előtt. A bajnokság következő futamát június 2-án Lugoson tartják.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.