Összegyűjtik az elektromos hulladékokat

Sorsolással teszik izgalmasabbá

297

Az előző évekhez hasonlóan, régi vagy meghibásodott elektromos eszközök, berendezések összegyűjtésére szervez környezetvédelmi napot június 23-án, jövő szombaton a Rorec, partnerségben Székelyudvarhely Pol­gármesteri Hivatalával és az RDE Hargitával.

A fenti napon délelőtt 10 és este 6 óra között bármilyen készülék leadható, amely árammal vagy elemmel működik. Négy gyűjtőpont lesz: a II. Rákóczi Ferenc utcában, a volt Stúdió mozi előtt, a Tamási Áron és a Megálló utca kereszteződésében, a Tábor lakónegyedben a Szuper előtti parkolóban, illetve a Kaufland áruház parkolójában. A nehezen szállítható, nagyméretű kiselejtezett elektronikai berendezéseket ingyenesen elszállítják a magánszemélyektől. Aki igényli a szolgáltatást, a 0741–233257-es telefonszámon jelentkezhet.
Mindazok, akik leadják a régi, még működő vagy akár meghibásodott elektromos készülékeiket, ajándékutalványt és/vagy tombolát kapnak.
2 x 10 lej értékű ajándékutalvány jár az ép állapotban leadott fagyasztókért, hűtőszekrényekért, kombinált hűtőszekrényekért, mosó- és mosogatógépekért, és 1 x 10 lejes az épen leadott, 30 kilónál súlyosabb elektronikai készülékekért (tv, kályha, bojler). A sorsolásra az akció végén, 18 órától kerül sor a Kaufland parkolójában felállított Rorec sátornál – tájékoztatott a polgármesteri hivatal sajtóosztálya.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.