Országos bajnok csíki korcsolyázók

106

Az otopeni-i Telekom Aréna adott otthont az elmúlt hét végén a műkorcsolya Crystal Skate nemzetközi versenynek és a román felnőtt bajnokságnak is. A viadalon tizenkét országból több mint nyolcvan sportoló vett részt. Három csíki siker született.

Kenéz Zselyke és Kecskés Dórián. Országos bajnokok lettek

Az ország legrangosabb nem­zetközi műkor­cso­lya­versenyét tartották az elmúlt hétvégén a Telekom Arénában. Az oto­peni-i műjégpályán tizenkét országból több mint nyolcvan sportoló vett részt a Crystal Skate nemzetközi versenyen, a felnőttek pedig a román bajnoki címért is harcba szálltak. A megyéből három klub – ISK Csíkszereda, Csíkszeredai Sportklub, Csíkkarcfalvi Felcsík SK – tizenegy képviselője indult a rangos versenyen, a sportolókat Bogyó Löffler Mária és Simon Mária készítette fel és kísérte el a viadalra.
A felnőttek kategóriájában Kenéz Zselyke (Sportklub) és Kecskés Dórián (ISK) megnyerte a román bajnokságot, a nemzetközi értékelésben előbbi a negyedik, utóbbi a második helyen zárt.
A Crystal Skate viadalon a Cubs kategóriában Karda Oszkár nyert, így a Felcsík SK-nak megszerezte az első nemzetközi versenygyőzelmet, Bere Zólya (ISK) ugyanebben a kategóriában a hatodik lett, akárcsak Ureche Andrea (ISK) az ifiknél. A legnépesebb – Novice A – kategóriában Bere Larisza (ISK) a 9., Ráduly Réka (ISK) a 14., Bartalis Hajnalka (Sportklub) a 16., Antal Bernadett a 18., Condrea Rebeca a 19., Gábor Bernadett (mind ISK) a 20. helyen zárt.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek