Online Pálinkamustra a Csíki Majális Másként rendezvényen

112

Online pálinkamustra is szerepel a Csíki Majális idei programján: a benevezők hat pálinka különlegességét kóstolnak és bírálnak el, a nevezési díjakat jótékonysági célokra fordítják.

Az elmúlt években a Csíki Majális a csíkszeredaiak és a térség lakóinak egyik legnépszerűbb eseménye volt, a résztvevők számát tekintve. A családok hétvégéje mottóval szervezett nagyszabású rendezvény évről évre nagyobb tömegeket mozgat meg. A rendezvény fő célja a közösségfejlesztés, a családok összetartása, család centrikus programok biztosítása. A szervező Aktív Közélet Egyesület partnereivel közösen úgy döntött, idén is megszervezi az eseményt. Másként, az online térben lesz elérhető, hangsúlyt fektetve a közösségi összefogásra, a rászoruló családok segítésére.

A Csíki Majális Másként kétnapos rendezvény egyik színfoltja az online pálinkamustra, amelyre a csíkdelnei János András-Előd és Vass Csongor nemzetközi díjnyertes hobbi pálinkafőzők vezetésével szervezik meg. Jonathan alma, Lepotika szilva, Gönczi barack, Irsai Olivér szőlő, málna, és murok pálinkákat kóstolhatnak meg azok, akik regisztrálnak az eseményre. Az exkluzív, online pálinkakóstoló nemcsak abban rendhagyó, hogy az otthonukban, élőben közvetítve kóstolhatják meg ezen párlatok különlegességeket, hanem abban is, hogy a támogatói díj teljes összegét rászoruló csíki családok megsegítésére ajánlják fel a szervezők. A támogatói díj 200 lej, amely tartalmaz 6, egyenként  4 dl-es palack pálinkakülönlegességet, és egy egyedi, pálinkakóstolásra alkalmas poharat .

A rendezvény időpontja május 9., szombat, 19 óra, az eseményt a Zoom internetes felületen szervezik, ezért a helyek száma korlátozott, a regisztrálási határidő május hatodika. A megrendelést követően, egyeztetés alapján a mustrához szükséges csomagot a szervezők kiszállítják a jelentkezőknek. A jelentkezéshez szükséges regisztrációs ív az alábbi linken érhető el, www.palinkamustra.liveevent.org.

 

HN-információ

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.