Olasz bajnok érkezik Gyergyóba

Tovább erősít a GYHK

32

Nyolcadik légiósát igazolta le a Gyergyói Hoki Klub jégkorongcsapata, amely a napokban megszerezte a lett Imants Lescovs játékjogát. A legutóbbi idényben olasz bajnok volt a hátvéd.

Mindössze 25 esztendős, ám remek tapasztalatokkal rendelkező lett hátvédet szerződtetett a Gyergyói Hoki Klub Imant Lescovs személyében. Az orosz ifi bajnokságban szocializálódott, majd a Dinamo Riga alkalmazottjaként a 2016–2017-es bajnoki idényben a KHL-ben is bemutatkozott öt meccs erejéig. Ez pedig megnyitotta az utat előtte a válogatottság felé is, hiszen két alkalommal a lett címeres mezt is magára húzhatta. Igaz, világbajnokságon erre már nem volt lehetősége. A legutóbbi idényben az olasz Ritten/Renon csapatát erősítette és az Alpesi Ligában az ötödik helyen zártak, míg az olasz bajnoki kiírásban mindent nyertek, amit lehetett. Az Alpesi Ligában 40 alapszakasz meccsen 24, míg a rájátszásban 8 meccsen 2 pontig jutott a hátvéd.
Lescovs a GYHK nyolcadik légiósa Igor Bobcek (hátvéd), Pavel Vorobjev, Dmitrij Pesztunov, Andreas Valdix, Albert Zagidullin, Jereme Tendler (csatárok) és Jordon Cooke (kapus) után.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek