Nyílt levél Farkas Csaba Udvarhelyszék széki elnökéhez

74

Meglepődtünk, amikor olvastuk a sajtóban az Ön által kezdeményezett és aláírt nyílt levelet, amelyet Izsák Balázsnak, a Székely Nemzeti Tanács elnökének címzett. Ebben a levélben megfogalmazta, hogy kényszerítve vannak véleményüket a nyilvánosság elé tárni.
Mi, az Udvarhelyi Települési Tanács önt erre nem kényszerítettük, sőt, erre mi önnek megbízást sem adtunk. Ami számunkra súlyosabb, hogy nem is értünk egyet a levélben megfogalmazottakkal, miszerint az Izsák Balázs elnök úr vezetésével és hibájából mozgalmunk letért volna az eredeti útról. Az Udvarhelyi Települési Tanács elnökeként tisztelettel kérem önt, hogy mielőtt önjáró módon bármit is kijelent, azt ön saját nevében tegye. Amennyiben testületi álláspontot szeretne képviselni, azt az Udvarhelyi Települési Tanács beleegyezésével tegye. Ellenkező esetben a diktatórikus jelző árnyéka vetülhet önre.
Az autonómia-küzdelmünk soron következő fejezete a március 10-i Székely Szabadság Napjára való mozgósításnak kell lennie, amelyre felkérem Önt is, hogy Udvarhelyszékről minél többen legyünk jelen Marosvásárhelyen!

Bíró Edith elnök, Udvarhely Települési Tanácsa

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek