Nyertek a románok

A negyeddöntőért játszhatnak

135

Végig vezetve magabiztos győzelmet aratott a román férfi vízilabda-válogatott a Barcelonában zajló Európa-bajnokságon Szlovákia ellen. Ezzel a román csapat továbbjut csoportjából és a negyeddöntőért játszhat. Rangadót játszanak a magyar lányok.

Óriási tétje volt a román–szlovák találkozónak a vízilabda Európa-bajnokság férfi mezőnyében, hiszen amely csapat kikap, az gyakorlatilag pakolhat haza. A Barcelonában zajló tornán a románok viszont nem adtak esélyt a szlovák válogatottnak a D csoportban, és az első három negyedet megnyerve, az utolsót viszont elveszítve ugyan, de 9–5 arányban hozták a találkozót. A román válogatott nyitásként kikapott Szerbiától és zárásként Oroszországgal játszhatnak. A válogatott az első helyen nem végezhet, így nem kerül automatikusan a negyeddöntőbe, de az ide való jutásért már vízbe fog szállni.
Az A csoportban szereplő magyar válogatott tegnap késő este lapzárta után vívott ádáz harcot Olaszországgal az első helyért.
Ma a női mezőnyön a sor, hogy meccseket játsszanak. Itt a magyar lányok a B csoportban szerepelnek, ahol nyitásként kikaptak a házigazda spanyoloktól, majd tükörsima győzelmet arattak Törökország, illetve Szerbia ellen. Ma 21.30 órától igazi rangadó vár rájuk, hiszen a spanyolokat is legyőző Oroszország lesz az ellenfelük.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.