Nyert az SZFC, kikapott az FK

37

Egy-egy felkészülési mérkőzést játszott a két harmadik ligás megyei labdarúgócsapat a hétvégén. A Székelyudvarhelyi FC a Maros megyei bajnokságot vezető Marosvásárhelyi MSE-t verte, míg az FK Csíkszereda a Brassói megyei bajnokságban vitézkedő Brassói ASSR-től szenvedett kétgólos vereséget.

Felkészülési mérkőzéseket játszottak a labdarúgó harmadik ligára készülő megyei csapatok a hétvégén. A Székely­ud­var­helyi FC új edzőjével, Mészáros Alpárral remekelt a Maros megyei bajnokságot vezető Marosvásárhelyi MSE-vel szemben, és már a félidőre eldöntötte a meccs végkimenetelét, amikor 4–0-ra vezettek. A fordulást követően egy gólt sikerült még szerezniük.
Bálint László György udvarhelyi kollégájával ellentétben nem lehetett elégedett fiai mutatványával, miután az FK Csíkszereda kétgólos vereséget szenvedett a Brassó megyei bajnokságban szereplő Brassói ASSR-től. A vendégek a félidőben egy góllal vezettek, úgy hogy a csíkiak kapusa, Nagy Barna még büntetőt is hárított. A második félidőben még egy találat esett, amelyet a vendégek szereztek.
Eredmények: Székely­udvar­he­lyi FC – Marosvásárhelyi MSE 5–0 (4–0) /Chifu, Izet, Ribarics 3/; FK Csíkszereda – AS SR Brassó 2–4 (2–3) /Magyari Szilárd (17.), Cătălin Savin (41.), illetve Horia Popa (14., 16.), Poverlovic (33.), Emil Popa (59.)/.

HN-összeállítás

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.