Nyári Iskola

48

A Gyulafehérvári Caritas a 2018. június és szeptember közötti időszakban szervezte meg a Nyári Iskola programot 5 településen, 7 csoportban, összesen 150 gyermek és fiatal számára. Két csoportunk – a zetelaki és a siménfalvi – jutalomkirándulásban is részesült, melynek keretében a gyerekek a marosvásárhelyi állatkertet látogatták meg.
A különböző értékteremtő tevékenységek célja a szabadidő hasznos eltöltése volt olyan nevelő jellegű foglalkozások biztosításával, ahol a személyes, szociális és kognitív készségek fejlesztésére egyaránt hangsúlyt fektettünk.
Bízunk benne, hogy munkánk eredményeképpen csökkenni fog térségünkben a korai iskolaelhagyás, valamint sikerült a tanulás iránti érdeklődést is felkeltenünk.

Péter Róbert, Gyergyószentmiklós

A Nyári Iskola programot a Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság, valamint a helyi polgármesteri hivatalok támogatták.

Levélbontás oldalunkon az írásokat, leveleket szerzőik előzetes hoz­zá­járulása nélkül, mondanivalójuk tiszteletben tartásával, esetenként rövidítve jelentetjük meg. Az itt megjelent vélemények nem feltétlenül azonosak a szerkesztőségével.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek