Nyár közepére ígérik a befejezést

Zsögödi útfelújítás

Nem először írjuk, hogy „egyenesbe került a csík­szeredai Zsögödi Nagy Imre utca átfogó felújítása”. Cla­udiu Ardelean, a kivitelező Multi­pland Kft. munkatársa a Hargita Népe kérdésére elmondta: várhatóan július végén átadják a teljesen felújított útszakaszt. A korábbi akadályok elhárultak, a Fitód-patak hídját is megerősítették. Hozzáfűzte: július közepéig a munka érdemi része elkészül, akár ekkor is átadhatják, ugyanis a hónap második felére várhatóan már csak festés és egyéb apró munkák maradnak hátra.
Mint arról a Hargita Népe korábban beszámolt, a munkálatok befejezésének eredeti határideje 2017. október 31. volt, az időközben felmerülő gondok miatt a határidőt több ízben módosították. Ennek részben az volt az oka, hogy előbb az áramszolgáltatónak kellett eltávolítania a régi betonoszlopokat, miközben a telekommunikációs szolgáltatók a vezetékeiket a föld felszíne alá vezették be.
Legutóbbi híradásunkkor még május vége volt a kitűzött határidő, újabban viszont csak a nyár közepére készülhet el a beruházás.

Kiss Előd-Gergely

Megerősítették a Fitód patakán átvezető hidat. Utolsó simítások Fotó: László F. Csaba

Akár ez is tetszhet
1 hozzászólás
  1. […] Tovább a cikk folytatásához… hargitanepe.ro […]

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.